Destacat

Activitat 2. Escriure la primera entrada del blog

Una entrada consta d’un títol, un missatge i una categoria (que ens permetrà recuperar les entrades a partir de les categories que fem servir).

El nom de l’autor o autora de l’entrada apareixerà automàticament, raó per la qual no caldrà fer referència a ell en el títol de l’entrada. En tot moment sabrem l’autoria i podrem recuperar les entrades que ha publicat tot clicant en ell.

La primera entrada que fareu ha de ser una salutació (Hola!), amb un breu missatge. Marqueu-la “sense categoria” (les categories possibles són a la barra dreta del tauler).

A continuació, podreu publicar (la primera vegada) o actualitzar l’entrada i aquesta es veurà en el blog. A la barra dreta  teniu l’opció de “visibilitat“, on podreu fer-la “pública”, “privada” o “protegida amb clau”. Opteu ara per la primera opció. Si la féreu privada sols la podríeu veure vosaltres i tots aquells que tenen permisos superiors als vostres (en aquest cas, el professor).

Destacat

Activitat 1. Personalitzar el perfil del compte

Una vegada t’has donat d’alta en AulaGEOHIS, cal que personalitzes el perfil del compte. Per a fer-ho, ves a la pestanya de perfil i fes les següents operacions:

  1. Escriure en les caselles corresponents el nom i cognoms.
  2. Triar el nom a mostrar d’entre les possibles combinacions.
  3. Canviar la clau (contrasenya) generada pel sistema per altra més fàcil de recordar.
  4. Guardar els canvis.

Escriu en tot moment amb la correcció gramatical requerida (respecte a majúscules i minúscules, etc.).